A márka története 1989-ben kezdődött, mikor a családi vállalkozásként, Garafarm Kft. néven induló cég elkezdte a színes tasakos vetőmagelőállítást és -forgalmazást a hazai üzletekben. 2019-től ezeket a feladatokat már a kecskeméti központú, szintén magyar tulajdonú Magrovet Group cégcsoport tagja, a Garafarm Trade Kft. látja el, a fő cél azonban több mint 30 év után is ugyanaz maradt: minél szélesebb fajtaválaszték és a legjobb minőségű vetőmag biztosítása minden szezonban a lehető legtöbb kiskerttulajdonos és hobbikertész számára.

Ennek elérését garantálja a több évtizedes szakmai tapasztalatunk, a széles körű hazai és külföldi vetőmag előállító cégekkel kialakított együttműködésünk, fajtafenntartói és nemesítői tevékenységünk. Ezek segítségével értük el, hogy cégünk mára a színes tasakos vetőmagforgalmazás területén piacvezető szerepet tölt be.

A Garafarm Trade Kft. termékeinek széles skálájával (zöldség- és virágmagokkal, bab, borsó és csemegekukorica, illetve gazdasági vetőmagokkal) mára már több ezer üzletben, az ország minden pontján találkozhatnak vásárlóink, köszönhetően partnereinknek és területi képviselőinknek.

Nézze meg képgalériánkat!

Tovább a galériához

Nézze meg képgalériánkat!

Tovább a galériához

Népszerű termékek

Összes Termék

Kérdése van? Lépjen velünk kapcsolatba!

Tovább a kapcsolathoz

Kérdése van? Lépjen velünk kapcsolatba!

Tovább a kapcsolathoz